Фотографии направени од фотографот Огнен Теофиловски, а пренесени од новинската агенција Ројтерс пред неколку дена беа објавени на познатата страна за вести Yahoo News.

 


Потсетувам дека фотките се направени во период кога во Скопје температурите достигнаа 40 степени.

Извор: Скопје инфо