Фотографијата од Скопје која освои илјадници симпатии ширум светот

 

Инстаграм е апликација за споделување и објавување на фотографии. Истата има голем број на корисници кои секојдневно објавуваат голем број фотографии кои се дел од нивниот живот. Во моментов на инстаграм има повеќе од 4400 фотографии од Скопје, но оваа со вкупно 759 допаѓа дефинитивно го заслужува епитетот најпопуларна фотографија која го содржи тагот skopje.

 Skopje.Princ.jpg

Автор на фотографијата е познатиот DJ Latin Prince кој имаше свој настап пред скопската публика.  Сите коментари за фотографијата се позитивни. Ова е добар начин за промоција на убавините на нашиот град.

 

Извор: http://www.time.mk/read/NONE/69aac89427/index.html