логоFacebook  Twitter  YouTube  eMail

На 12.04.2022 (во 19 и 30 часот, во вторник) во Рудиќ Галерија ќе бидат изложени 30 фотографии на 8 македонски реномирани фотографи:

 

Дејан Гилевски, Раде Луковиќ, Зоран Вељановски Летра, Кирил Штрков, Владимир Арсовски, Цветан Гавровски, Дејан Колевски и Боро Рудиќ.

 

Секој автор ќе се представи со колекција од по 4 фотографии.

 

ГАЛЕРИЈАТА НА ЕДЕН СРEЌЕН ПОСЕТИТЕЛ ЌЕ МУ ПОДАРИ ФОТОГРАФИЈА ПО НЕГОВ ИЗБОР

Изложените фотографии се достапни и за продажба.


Со почит

Рудиќ ГалеријаПоуки од Светите Отци

dobrotoljubie